top of page

INLEEF

VERBLIJF

We willen enkele kampeerplaatsen, een yurt, een boomhut en een huisje verhuren aan iedereen die wil komen verblijven alleen of met het gezin. Tijdens je verblijf doe je uiteraard vooral je eigen ‘goesting’ maar kan je als je dat wil ook meeleven met het leven in en rond het bos. Of je nu 7 of 77 bent, soms is het ontspannend om mee kippeneieren te rapen, de geiten te verzorgen en te melken, de melk te verwerken tot kaas of dessertjes, mee de moestuin in te trekken, je eigen eten te oogsten, brood te bakken,… of misschien heb je juist zin in om met de kettingzaag of de bijl te zorgen voor je eigen brandhout ( natuurlijk niet voor 7-jarigen ).'s Avonds gezellig genieten bij een kampvuurtje.

De Semois die in alle seizoenen een prachtige rivier is, is steeds dichtbij. Ook situeren we ons aan de rand van het grootste ongerepte woud van ons land, het bois d’Herbeumont met talloze avontuurlijke of stiltewandelingen. Stafkaarten aanwezig!

 

Omdat we maar op een steenworp van het dorp wonen is een terrasje of een restaurantje nooit ver weg. Er is ook een buslijn naar het station van Bertrix en Florenville.

PLUKTUIN
MOESTUIN BOOMGAARD

Als het seizoen en de oogst het toelaten kan je tijdens je verblijf producten van ons domein kopen. Kaas, geitenmelk, confituur, eieren, appelsap, vlierbloesemsiroop,…
Je kan ook kiezen voor een pakket van zelfgemaakte en lokale bioproducten. De provincie Luxemburg heeft een rijke biologische ambachtelijke productie 

bottom of page